Train of Thought op tournee!

Posted on Aug 9, 2013

“Daar staat u, op een zonovergoten station, het ruikt naar weggaan en terugkomen. Gaat u mee op reis met Train of Thought?”

Train of Thought (Gedachtenstroom) is een muziekproductie gemaakt door jonge muzikanten die aan het ArtEZ Conservatorium hebben gestudeerd. De enthousiaste reacties van het publiek heeft het TOT Ensemble doen besluiten om een tournee te organiseren.

Beschrijving van de productie:

Verlangt u te reizen? Vertrekken, vrienden maken in verre streken, nieuwe geuren opsnuiven, vreemde talen spreken, de grenzen van cultuur ervaren en avonturen beleven? En dan thuiskomen en herinneren, navoelen. Hebben uw reizen uw leven veranderd?

Deze productie neemt haar toeschouwers mee op reis. Het reizen wordt niet alleen als iets fysieks gezien maar ook in een abstractere vorm als een metafoor voor het ontmoeten van het andere, een ander, iets anders, dat een verrijking kan zijn. De weg die je gaat en de ervaringen die je hebt opgedaan bepalen wie je bent.
Op het programma staan werken die voor de musici een speciale betekenis hebben. De culturele achtergrond en muzikale voorkeur van de leden van het TOT Ensemble hebben geleid tot een veelheid aan stijl en kleuren.
Deze van elkaar verschillende programmaonderdelen worden muzikaal omlijst door een soundtrack en gepresenteerd in een theatrale setting.

train-of-thought

Van 14 januari tot 4 februari zijn we van plan de productie op verschillende plekken in Nederland uit te voeren.

ESTHER VAN ZIJL (SOPRAAN) | ANA VALERO BETRAN (ALTVIOOL)| RUUD HARTE (GITAAR) | IVAN ORTEGA (EUPHONIUM) | RUSS ZOKAITES (BASTROMBONE) | AREND GERDS (COMPONIST)